El Sícoris Júnior sumen una nova victòria i els sèniors lluiten en un partit força igualat

5
desembre
2017
Bàsquet

Derrota del Sícoris Sènior en un partit més igualat del que va reflectir el marcador final. Un inici molt igualat, on les defenses s’imposaven als atacs i ningú aconseguia obrir la mínima escletxa, deixava avantatge als locals al final del primer quart per un punt. Però en el segon període, els de casa van començar a anotar amb més facilitat, i en defensa també estaven ben situats, obrint un forat de 13 punts al descans. Els de vermell no es van rendir, i a la represa van reduir diferències fins als 9 punts, però no van saber aprofitar la bona inèrcia i els locals van fer un parcial definitiu per emportar-se el partit amb contundència.

-

__________________________________________________________________________________________________________

Per la seva banda, el CB. Sícoris Júnior comença la segona volta d’aquesta primera fase amb bon peu després de sumar una nova victòria al derrotar al Maristes Montserrat en un partit que va començar molt de cara pels de vermell i que pràcticament van sentenciar-lo al 1r quart després d’un parcial de 27-9. Els de la Bordeta s’aprofitaven del lent balanç defensiu dels de blau corrent al contraatac una i altra vegada. Tot i això, la tònica del partit va canviar, el Maristes va endurir la defensa i després d’encarrilar un parell de cistelles seguides va aconseguir entrar al partit. S’arribava a la mitja part amb el marcador que reflectia un clar 45-23 pels locals. A la represa els de casa es van relaxar i els de blau van anar reduint distàncies de mica en mica i van aconseguir guanyar el 3r parcial (7-13). El darrer i últim quart va començar amb un Sicoris fort i intens que no volia sorpreses i volia sentenciar el partit, un fet que va aconseguir a mesura que anava passant el temps i el rival no s’apropava al marcador. Al final 64-50 pels de casa, que segueixen sisens a la classificació.

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI NIVELL “A”

EQUIP LOCAL: CB SICORIS

EQUIP VISITANT: MARISTES MONTSERRAT LLEIDA

ARBITRE: Sr. Garcia, J